NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Informatikai eszközök beszerzése
Informatikai eszközök beszerzése

Informatikai eszközök beszerzése

Általánosságban elmondhatjuk, hogy egy cégnek, szervezetnek, intézménynek minden eszközt meg kell ragadnia, hogy egy-egy befektetés semmiképp ne vesszen kárba, és a későbbi fejlődésre nézve, mérhető, számszerűsíthető legyen a siker. Egy projekt sikere vagy sikertelensége nagyban függ attól, hogy a beszerzés, amire mindenképp befektetésként kell tekinteni, mennyire komplex célkitűzések megvalósítása mentén történik.

Informatikai projekt

Ehhez mindenképp fel kell állítani egy beszerzési stratégiát, hogy a folyamat tökéletesen kontrollálható legyen, a költségek pedig az előre meghatározott keretek között maradjanak.

Az informatikai projektek, és az ehhez a megvalósításhoz szükséges eszközök beszerzési folyamata egy minden más vállalati fejlesztéstől eltérő kategóriába sorolhatók, mert kettős célt szolgálnak:

  • egyrészt a vállalat, intézmény technológiai fejlesztését,
  • másrészt ezeket rendszerint kíséri az épp az új technológia jellegéből adódó belső szervezeti struktúra átszervezésének a lehetősége.

Az informatikai eszközök beszerzésének lényeges sarokpontja az idő faktor. Olyan ütemben fejlődik körülöttünk a világ, hogy ma már egy vállalat vagy intézmény sem engedheti meg magának, hogy egy informatikai projekt megvalósítása évekig tartson. Ugyanez igaz, ha nem eszközökben gondolkodunk, hanem szoftverekben.

Nyugodtan elmondhatjuk, egy vállalat fejlődésének ma már egyetlen központi záloga van, mennyire tud lépést tartani a külvilág fejlődésével, mennyire tud azonnal reagálni az ezekből fakadó beszerzési igényekre, és milyen gyorsan tudja integrálni, beépíteni a mindennapi munkavégzésbe az új IT eszközöket, szoftvereket..

Informatikai eszközök beszerzéseszinte folyamatos igény, értjük ez alatt, hogy a gyártók közel két-három évente, de olykor évente jönnek ki újításokkal, amelyek már szinte kötelezően új hardveres megoldásokat igényelnek, mert a meglévők elavulnak.

Az ilyen jellegű folyamatos beszerzésre a legtöbb esetben a decentralizált beszerzés a leghatékonyabb, mivel kevésbé bürökratikus, kevesebb koordinációt igényel, és vevőorientáltabb módszer.

 

Számtalan informatikai, műszaki informatikai eszköz projekt beszerzésének komplex megvalósításával a hátunk mögött, magabiztosan kezeljük az Ön beszerzési stratégiáját is, úgy, hogy képesek vagyunk átlátni, koordinálni és 100%-ig végig vinni a beszerzési folyamatot.

 

Ha meggyőztük Önt, hogy szakértelmünk megkérdőjelezhetetlen az informatikai eszközbeszerzés piacán, keressen bennünket bátran!

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

 

Keressen bennünket bizalommal!