NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Egészségügyi eszközök beszerzése
Egészségügyi eszközök beszerzése

Egészségügyi eszközök beszerzése

A 21. század második évtizedében a rohamosan fejlődő technológiai innovációval leginkább az egészségügyi egységeknek kell lépést tartaniuk ahhoz, hogy korszerű, minden igényt kielégítő, páciensbarát környezetet tudjanak felépíteni.

Mindez természetes módon elsősorban a legújabb orvosi eszközök beszerzésén múlik, de emellett számos egyéb orvosi műszerre, és orvosi diagnosztikai eszközre van szükség, ami specializációtól függően, vagy akár függetlenül elengedhetetlen.

Gondolhatunk itt példaként egy magán háziorvosi rendelő legutolsó berendezési eleméig, legyen az adminisztrációs célt szolgáló elektronikai eszköz vagy bútorzat.

Ehhez nyújtunk mi egyszerű, transzparens és hathatós segítséget!

Magára az eszközökre is igen magas EU-s biztonsági és megfelelőségi vizsgálatok vonatkoznak, kiterjedt szabályzati rendszernek kell megfeleljenek, attól függően, hogy az eszközök jelenthetnek-e bármiféle kockázatot a felhasználók számára.

Napjainkban az in vitro orvosdiagnosztikai eszközök forgalmazásának piacán félmilliónál is több terméket találunk, ami az Ön praxisát is hozzásegítheti, hogy óriási lépést tegyen a korszerűsítés irányába.

Ezzel párhuzamosan jelentkezik a már korábban beszerzett orvostechnikai eszközöknek, orvosi műszereknek a karbantartása, az alkatrészek pótlása, ami lehet a későbbiekben ütemezett, előre tervezett beszerzési folyamat, ám adódhatnak váratlan helyzetek is.

Az egészségügyi eszközök és orvosi műszerek, valamint kapcsolódó egészségügyi eszközök beszerzése mindenképp a stratégiai beszerzés kategóriájába esik, lévén ezen tételek egy olyan projekt részeit képezik, amelyek előkészítése akár több évet is igénybe vehet.

Magára az eszközökre is igen magas EU-s biztonsági és megfelelőségi vizsgálatok vonatkoznak, kiterjedt szabályzati rendszernek kell megfeleljenek, attól függően, hogy az eszközök jelenthetnek-e bármiféle kockázatot a felhasználók számára.

Több éves szakmai tapasztalatainkra hagyatkozva olyan beszerzési modellt építettünk fel, amely kiválóan működik az egészségügyi eszközök és orvosi diagnosztikai eszközök beszerzési piacán.

 

Egészségügyi eszközök beszerzéseKapcsolataink szerteágazóak, de új kapcsolatok kialakítása sem jelent akadályt egy beszerzési projekt lebonyolítása során.

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is erősíti.

Annak függvényében, hogy a beszerzés hol helyezkedik el az Ön cégében vagy szervezetében minden esetben alkalmazkodni tudunk, hogy a tárgyalások során a legoptimálisabb árajánlatot biztosítsuk.

Keressen bennünket bizalommal!