NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Telephelyfejlesztési eszközök beszerzése
Telephelyfejlesztési projekt beszerzése

Telephelyfejlesztési eszközök beszerzése

Legyen szó mikro, – kis, vagy – középvállalkozásról, tevékenységtől függően szükséges lehet a telephely megléte. A vállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodásához, és magához a piacon való sikeres megjelenéshez szükségesek a folyamatos fejlesztések. A telephelyfejlesztési projekt egy vállalkozás számára valóban a profit és a termelékenység kulcsa, ezzel minden felelős vállalkozó tisztában van.

Ehhez különböző méretű és mértékű támogatásra is számíthatnak a vállalkozók az EU jóvoltából, a legtöbb támogatott telephelyfejlesztési projekt részlegesen visszatérítő, vagy a vissza nem téríthető kategóriába esik.

Telephelyfejlesztési projekt

Népszerű támogatási EU-s alapok a GINOP Plusz Program vagy a VINOP.
A telephelyfejlesztési projektek során szinte végtelen támogatható tevékenységet találunk:

  • technológiafejlesztés, mindezek a projektek során kötelezően megvalósítandó fejlesztések, így az ezekhez tartozó eszközök beszerzésére nagy hangsúlyt kell fektetni,
  • ingatlan beruházás és infrastrukturális beruházás,
  • megújuló energiaforrást hasznosító technológiák kialakítása és alkalmazása,
  • tanácsadási és képzési szolgáltatások igénybevétele.

Összességében ezek a beszerzések egy komplex megvalósítási folyamatok részeit képezik, amellyel minden kis és középvállalkozásnak élnie kell, hogy modern és innovatív szereplőként lehessen jelen a piacon.

Nagyon fontos, hogy a telephelyfejlesztési projektek mindig magukban hordozzák a munkahelyteremtés lehetőségét is, sőt, sok esetben egy-egy pályázatnak kötelező eleme a bizonyos számú munkahely teremtése, vagy a meglévő alkalmazottak továbbképzése.

Telephelyfejlesztési projekt beszerzéseA telephelyfejlesztési projektek természetesen nem csak pályázat útján valósíthatók meg csak és kizárólag, hanem értelemszerűen egy vállalkozás eljut egyszer arra a pontra, hogy vagy megreked, vagy pedig tovább fejlődik és terjeszkedik.

Ennek pedig az egyetlen útja, ha a vállalkozás beszerzi az ehhez szükséges eszközöket és szolgáltatásokat, a telephely bővítéséhez és fejlesztéséhez.

 

Egy stratégiai beszerző ebben tökéletes partner tud lenni!

 

Felméri és megérti az Ön vállalkozásának igényeit, szervezi, menedzseli és logisztikailag tökéletesíti a beszerzés folyamatát.

Magasan képzett, széles látókörű munkatársaink kezében biztonságban tudhatja beszerzési projektjét.

Lépjen Ön is azon vállalkozók útjára, akik felismerik a fejlesztések jelentőségét, legyen az egyszerű eszközbeszerzés, vagy komolyabb telephelyfejlesztés!

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

 

Keressen bennünket bizalommal!