NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Turisztikai eszközök beszerzése
Turisztikai eszközök beszerzése

Turisztikai eszközök beszerzése

Nem kétséges a hazai turizmust az elmúlt másfél év nagyon megviselte, hisz nagyságrendekkel elmaradtak a turizmushoz köthető bevételek.

Ugyanakkor ez a – reméljük – átmeneti időszak nem kell szükségszerűen elterelje mindazok figyelmét a szektorról, akik eddig is ebben tevékenykedtek. Mert mind a külföldi turistákat célzó vállalkozások, mind a belföldi turizmusra szakosodott helyek jelenleg óriási előnyben vannak.

Tekinthetünk erre, mint átmeneti időszak, ami megfelelő arra, hogy az időszerű fejlesztéseket, projekteket beütemezzük, kivitelezzük!

Turisztikai projekt

Ehhez cégünk beszerző partnerként, maximálisan a vállalkozások mellett áll!

Számos EU-s és hazai pályázati lehetőség várja az innovatív fejlődést igénylő vállalkozásokat, nem utolsó sorban a turisztikai ágazatnak komoly munkaerőfelvevő piaca is van, így önmagának a szektornak több szinten összegezhető eredményessége megkérdőjelezhetetlen.

 

A turizmus nem önálló ágazat, hanem több ágazat részeként van jelen a piacon.

Milyen ágazatai vannak a turizmusnak?

  • szálláshely szolgáltatás
  • vendéglátás
  • személyszállítás (vasúti, közúti, légi, vízi stb.)
  • személygépjármű kölcsönzés
  • utazási iroda fogalomkörébe tartozó szolgáltatások: utazásszervezés, foglalási tevékenységek köre
  • kulturális szolgáltatások
  • sport – és szabadidőtevékenységi szolgáltatások

Amikor turizmusról, mint ágazatról beszélünk, akkor tulajdonképpen a fenti szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokról beszélünk, gyűjtőfogalommal élve.

Turisztikai eszközök beszerzése2010 óta folyamatosan növekszik a hazai turizmus hatása a nemzetgazdaságra, a hozzáadott értéke a turizmus egészének több mint 10%-a a pandémia előtti időszakot nézve.

Mindez azt mutatja, hogy továbbra is érdemes a vállalkozásoknak fejleszteni a turisztikai jelenlétüket a piacon, ehhez viszont valóban az kell, hogy a részágazatok innovatív, korszerű, magas technikai felszereltséggel várják mind a külföldi, mind a belföldi turistákat.

 

A turisztikai ágazatokhoz szükséges beszerzési folyamatok több szálon futhatnak még adott projekten belül is, hisz mind direkt, mind az indirekt beszerzési fajtára is szükség lehet. Ebben az esetben pedig feltétlen olyan beszerző szakember gárdát kell megbízni, akik magas szintű tárgyalási készséggel, problémamegoldási képességekkel rendelkeznek, és természetesen beszerzési stratégiájuk közel tökéletes.

 

Cégünk szakemberei a turisztikai projektek során is magabiztosan jár el, hogy a lehető legjobb árakat érje el a piacon az Ön számára szükséges beszerzési tételekhez.

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

 

Keressen bennünket bizalommal!