NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Energetikai eszközök beszerzése
Energetikai eszközök beszerzése

Energetikai eszközök beszerzése

Nem újkeletű igény az össztársadalom számára az energiahatékonyság megvalósítása, a karbonkibocsátás csökkentése, valamint az olyan alternatív energiaforrások maximális kihasználása, amelyek szinte természetes módon adottak. Csupán a megfelelő technológiai, infrastrukturális alapokat kell hozzá megteremteni, kiépíteni.

A legtöbb esetben az energetikai projektek pályázatok útján valósulnak meg, de ezek lehetnek befektetés jellegű, egyéni vagy vállalati törekvések is, tény azonban, hogy a legtöbb megvalósítás mögött EU-s támogatások állnak.

Energetikai projekt

Az EU egyik központi törekvése a karbonszegény gazdaság megteremtése és az energiahatatékonyság növelése, mindezek a törekvések óriási anyagi finanszírozottságnak örvendenek, ugyanakkor az is igaz, hogy a források többségét a piacgazdaság kell önmagának kitermelje.

Mind a közszférában, mind a magánszférában az energetikai beruházásokat célzó tervek számos előnyt és lehetőséget is kínálnak egyben.

Ez viszont azt jelenti, hogy egy ilyen projekt megvalósítása szerteágazó módon történik, első lépésben már a projekt tervezése, előkészítése több szinten megvalósítandó feladat, több szakértő bevonásával, míg eljut abba a fázisba, hogy a projekt megkapja a zöld utat a kivitelezéshez.

Egy újabb, hosszabb folyamat eredménye míg a beszerzés léphet életbe, itt viszont minden egyes centet a megfelelő eszközre és szolgáltatásra kell költeni, ahhoz, hogy a projekt sikeres legyen.

Energetikai eszközök beszerzéseLegyen szó közszféráról vagy magánszféráról, középületek, társasházak, intézmények energiakövetelményeinek optimalizálásáról, vagy megújuló energiaforrások kiépítését szorgalmazó projektekről, tudni kell, hogy a beszerzési költségek szabályozása és felügyelet alatt tartása az egyik legfontosabb követelmény.

Az energetikai beszerzés egy minden más projekthez nem hasonlítható összetett beszerzési folyamat, sok esetben a piacon frissen megjelenő innovatív termékeket, szakszolgáltatásokat, és alapanyagokat kell felkutatni.

 

Cégünk szakemberei energetikai beszerzések során is magas fokú szaktudással rendelkeznek, a beszerzési folyamatok során körültekintően, de professzionális módon járnak el, szem előtt tartva az Ön energetikai projektjének sikeres megvalósítását.

 

Beszerzéseink során folyamatosan arra törekszünk, hogy Önnek, vállalkozásának, közösségének egyben a jövő infrastruktúráját is építjük, nem csupán egy projektet viszünk végig.

Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, ha biztos kezekben szeretné tudni beszerzési megbízását!

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

 

Keressen bennünket bizalommal!