NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Eszközbeszerzési projektek
eszközbeszerzés projekt

Eszközbeszerzési projektek

Amikor beszerzésről beszélünk, akkor az átlag vállalkozó számára valami egészen misztikus és távoli dolognak tűnik egy-egy beszerzési projekt lebonyolítása, és sok esetben, aki önmaga végzi ezeket a folyamatokat, szó szerint belefárad a végeláthatatlan körök és nehézségek menedzselésébe.

A beszerzési folyamatok nem épülnek egymásra, nincs, aki végig vigye és kézben tartsa a lépéseket, aki felkutasson, tárgyaljon, és a keretnek megfelelően döntsön. Amikor egy egyéni vállalkozó mindezt egy maga próbálja kézben tartani, akkor elfelejtkezik arról, hogy addig, míg egy pályázati eszközbeszerzés lebonyolításával küzd, saját vállalkozásának a fejlődésétől veszi el az időt.

Mert addig képtelen konstruktívan és tevékenyen jelen lenni, hisz egyéb köti le energiáját.

Egyéni vállalkozóknak is szükséges az eszközbeszerzés

Egyéni vállalkozó eszközbeszerzési projektje lehet saját fejlődési ötletből adódó kezdeményezés, de irányulhat pályázati úton megnyert, célirányos fejlesztési eszközbeszerzésre is. Ebben az esetben rendszerint pontosan meghatározott eszközök vagy szolgáltatások beszerzésére van lehetőség.

Ahhoz, hogy a beszerzési folyamatok gördülékenyen menjenek, legyen szó direkt vagy indirekt beszerzésről, nagyon fontos, hogy olyan szakember vigye végig a folyamatokat, aki már mindezt gördülékenyen teszi, szakértelme megkérdőjelezhetetlen.

 

Nézzük meg egyéni vállalkozóként milyen eszközbeszerzéssel találkozhat Ön:

  • indirekt beszerzés, ami lefedi a különféle közvetett szolgáltatásokat, irodai, vagy IT-eszközöket, bútorzatot, egyszóval mindent, amire a vállalkozásnak szüksége van, de nem szorosan a fő tevékenység végzéséhez kötődik.
  • direkt beszerzés, ami az Ön vállalkozása profiljának direkt tevékenységéhez elengedhetetlenek, például: alapanyagok, gépek, azok alkatrészei, csomagolópapírok, vagy a tovább értékesítésre szánt termékek.

Ezek mind-mind olyan beszerzési stratégiákat igényelnek, amelyek költségeit elengedhetetlen pontosan meghatározni, elengedhetetlen a költségtervet kordában tartani, és olyan tárgyalási készségeket felmutatni, amivel minden piacon a legjobb ajánlatot lehet kialkudni.

eszközbeszerzés projektTudjuk jól, hogy az egyéni vállalkozók számára a siker egyik alapja, ha minden forintot hasznosan költenek el, ez bármilyen beszerzési projekt esetében – még akkor is, ha pályázati beszerzésről van szó – elengedhetetlen.

 

Munkatársainkra bármikor rábízhatja cégének beszerzési stratégiáját, legyen szó direkt vagy indirekt beszerzési projektekről, mi teljeskörűen felvállaljuk a lebonyolítást.

Önnek tényleg maximálisan csak vállalkozására kell figyelnie a beszerzési folyamatok alatt is!

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

 

Keressen bennünket bizalommal!