NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Foglalkoztatási eszközök beszerzése
Foglalkoztatási projekt

Foglalkoztatási eszközök beszerzése

Soha nem volt még olyan lényeges, mint napjainkban a foglalkoztatási projektekre való odafigyelés, hisz nagyon sok törekvés jelenik meg mind az EU, mind a kormány részéről, ami a munkaerőpiaci szereplők alkalmazkodóképességének javítását célozzák. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek a hátrányos helyzetűeknek a munkaerőpiacon való sikeres szereplésére.

Ha össze kellene foglalni milyen jellegű forrásokat találunk a foglalkoztatási projektek kapcsán, akkor egy több rétegben egymásra épülő rendszert látunk.

Foglalkoztatási projekt

Ezeket a projekteket és folyamatokat akár közintézményekben, akár a magánvállalkozói szférában is sikerrel lehet alkalmazni:.

  • munkaerőpiaci belépés segítése – a beruházás elsősorban a hátrányos helyzetűekre fókuszál, és az inaktív munkaerőket próbálja ismételten integrálni,
  • a fiatalok hosszú távon fenntartható munkaerőpiaci integrációja – ebben megtaláljuk a fiatalok vállalkozóvá válásának a segítését, gyakornoki programokat, non profit szervezetek foglalkoztatási projektjeinek a megvalósítását,
  • felnőttképzés támogatása és fejlesztése – az egész életen át való tanulás ösztönzésére szolgáló projektek, amelyek magukba foglalják a felnőtt munkatársak továbbképzését, a szakképzettség minőségének javítását, legyenek azok közfoglalkoztatottságúak vagy magánszektori alkalmazottak,
  • a munkavállalók és vállalkozások alkalmazkodóképességének fejlesztése – nagyon fontos, hogy a két szektor egymást partnernek tekintse hosszú távon, amelyben minimálisra lehet csökkenteni a be nem jelentett munkavégzéseket, és maximalizálni a munkaegészségügyi és munkabiztonsági megfelelőséget.

A foglalkoztatási projektek életbe lépése automatikusan maga után vonja a termelékenység növekedését, valamint az újabb munkahelyek létesítését, ehhez pedig legtöbb esetben különféle alapanyagok beszerzésére van szükség.

Foglalkoztatási projektTehát nem mondhatjuk azt, hogy a foglalkoztatási projektekkel csak és kizárólag öncélúan tud bánni egy intézmény vagy magánvállalat, mindez maximálisan hordozza önmagában a hirtelen növekedési lehetőséget.

Ugyanakkor az is igaz, hogy sok esetben ezek a növekedési lehetőségek épp a stratégiai beszerzések mentén rekednek meg, vagy végeláthatatlan és körülményes folyamatokban torkollnak.

A foglalkoztatási projektek az alapanyag beszerzésen túl, eszközbeszerzéseket, telephelyfejlesztéseket, és különböző szolgáltatások beszerzéseit igénylik, ami sok egymással párhuzamosan futó beszerzési folyamatot követel. Ebben pedig nem csak a határidők betartásának, de a költségek felügyeletének, a beszerzés során kialkudott áraknak is nagy szerepe van.

 

Cégünk a hasonló projekteket magabiztosan kezeli, így könnyedén leveszi az Ön válláról a terheket!

Bízza ránk alapanyag, – és bármilyen beszerzési tevékenységét!

 

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

 

Keressen bennünket bizalommal!