NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Vállalkozásfejlesztési eszközök beszerzése
Vállalkozásfejlesztési eszközök beszerzése

Vállalkozásfejlesztési eszközök beszerzése

Kereskedelmi, non profit, szolgáltatói cégek, intézmények esetében a beszerzési folyamatok pontos megszervezése végig hatással van a teljes céges folyamatra, egészen a vevői elégedettségig.

Azt is mondhatnánk, hogy itt dőlhet el, adott esetben a vevők visszatérnek-e, a szolgáltatásainkat megrendelik-e újra és újra, ha nem időben történnek a kivitelezések anyag, áru vagy felszerelés hiányában.

Épp ezért hiba lehet azt gondolni, hogy erre nem kell kellőképpen hangsúlyt fektetni, mivel a céges, kereskedői folyamatokban nincs látványos jelentősége.

Ugyan a szervezési és összehangolási szálak valahol a háttérben, minden látványt nélkülözve történnek, ugyanakkor meg kell érteni, hogy jelentőségük óriási.

A mai felfokozott piaci versenyben sorra születnek a különböző beszerzési pályázatok, amelyek sok esetben a nem megfelelő szakértelem miatt káoszba fulladnak, vagy nem gördülékenyen, határidőre történnek.

Beszerzési módszerek: indirekt és direkt beszerzés

A beszerzési projektek akkor minősülhetnek sikeresnek, ha a költségeket ésszerű keretek között tartjuk, és minden a megfelelő időben történik, a kapcsolódó anyagokra és szolgáltatásokra nem folyik el fölösleges pénzösszeg.

Egy beszerzési projekt lehet:

  • indirekt beszerzés
  • direkt beszerzés

 

Általánosságban elmondhatjuk, hogy beszerzési folyamatot e két módszerrel lehet megvalósítani, annak függvényében, mire van szüksége adott intézménynek, kereskedelmi vagy non profit vállalatnak.

A legnagyobb kihívást mindig az indirekt beszerzés jelenti, mivel itt találkozhatunk leginkább nehézkesebb folyamatokkal, szerteágazó jellege miatt. Ebben az esetben a stratégiai beszerző képességén múlik, hogy a legjobb minőséget tudja-e hozni, ill. a költségeket milyen szinten képes kordában tartani, a nehézségeken felül emelkedni, menedzselni.

A közvetett, azaz indirekt beszerzésben irodaszerektől, irodai és egyéb felszerelésen át, IT-termékekig, különféle szolgáltatásokig minden megtalálható, ezért is igényel magas fokú rálátást, szervezőkészséget és széleskörű kapcsolatokat, amellyel a megfelelő partnert fel lehet kutatni.

Vállalkozásfejlesztési eszközök beszerzéseNe feledje, a külső stratégiai beszerző bevonásával nem csak a beszerzési folyamatok rövidülnek le, gördülékennyé válnak a beszállítások, hanem Ön időt spórolva felgyorsíthatja vállalkozása, intézménye fejlődését.

 

Mi ebben maximálisan partnerek vagyunk!

 

Munkatársaink számára mindkét beszerzési forma azonos jelentőséggel bír, Ön teljes mértékben ránk bízhatja a folyamatot.

Magasan képzett, több nyelvet beszélő munkatársaink várják hívását!

 

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

 

Keressen bennünket bizalommal!