NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Környezetvédelmi eszközök beszerzése
Környezetvédelmi eszközök beszerzése

Környezetvédelmi eszközök beszerzése

Amikor környezetvédelemről beszélünk, akkor egy nagyon összetett és bonyolult módon működő rendszer védelméről beszélünk.  A tudomány maga is több egységre tagolja szét a környezet elemeit, és ehhez kapcsolódóan jöhetnek létre a különböző környezetvédelmi projektek is:

  • levegő
  • talaj
  • vizek (felszín alatti és feletti)
  • élővilág
  • épített környezet és táj

A nemzeti ill. EU-s környezetvédelmi stratégiák és környezetvédelmi projektek e felsorolt egységek védelmét célozzák meg gazdasági és társadalmi szinten egyaránt.

A környezetvédelem önmagában azt jelenti, hogy mind épített, mind természeti örökségeinket, környezetünket, a körülöttünk lévő élővilágot, a maga teremtett egyszerűségében megőrizzük. Emellett lehetőleg olyan gazdálkodási és fenntarthatósági modellt építsünk fel, sok esetben a nulláról, ami kifejezetten a környezetvédelmi célt szolgálja.

Ezek a törekvések az esetek nagy többségében ma már óriási erőforrást emésztenek fel, pozitív hozadékaként új munkáltató és munkaerőfelvevő piac jött létre ebben a gazdasági szegmensben is.

A többi piaci szereplőtől eltérően a környezetvédelem egy speciális és minden egyéb gazdasági piactól megkülönböztetett módon működik, a legtöbb esetben a fenntarthatóság és értékmegőrzés non profitábilis módon realizálódik.

Ehhez viszont elengedhetetlen egy olyan átlátható, ám speciális beszerzési logisztika, ami a környezetvédelem folyamatát és minőségét nem rontja.

Számos esetben a gazdasági logisztikai folyamat rossz szervezése ró nagy terhet környezetünkre, ezért kiemelten fontos ennek tökéletes – a környezeti terhelést minimalizáló – tervezése.

Ha Ön bármilyen jellegű és tartalmú környezetvédelmi projektben érdekelt, vagy egyszerűen cégként a környezetvédelem, mint társadalmi szükségességét tűzte zászlajára, de az ehhez nélkülözhetetlen eszközök beszerzési folyamatában nincs tapasztalata, akkor cégünkben egy stabil stratégiai beszerzőre talál!

Generál projekt beszállításban szerzett tapasztalatunk révén Önnek semmi teendője nem marad, mert mi A-Z-ig elvégezzük a szükséges feladatokat.

 

Beszerzési stratégia szempontjából csak olyan gyártó és forgalmazó eszközeit lehet beszerezni a környezetvédelmi feladatok ellátására, amelyek megfelelnek a mindenkori EU-s szabványoknak, és nem terheli tovább ökológiai rendszerünket.

 

Környezetvédelmi eszközök beszerzéseSzakembereink magabiztos tudással rendelkeznek e téren is, hogy az Ön számára a beszerzés során csak magas minőségű, az előírt törvényeknek és szabványoknak megfelelő eszközökkel bővítsük gépparkját, cégét!

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

Számunkra is fontos a környezetvédelem, állunk rendelkezésére! Keressen bizalommal!

Keressen bennünket bizalommal!