NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Oktatási eszközök beszerzése
Oktatási eszközök beszerzése

Oktatási eszközök beszerzése

A társadalom teljes színterén az újítás, az innovatív megvalósítások korát éljük. Nincs ez másképp az oktatásban sem. Már egy ideje zajlanak a szakképzési struktúra megújítására irányuló törekvések, amit a felnőttoktatás, a felnőttképzés és felnőtt átképzések igényei hoztak létre, mindezek pedig elsősorban az átalakulóban lévő munkaerőpiaci igényeket hivatott támogatni.

Más részről pedig az oktatási projektek többsége a digitális kompetenciák növelését célozzák meg, ezzel párhuzamosan a szakképzések vizsgáira vonatkozó új módszertani, és komplex szakmai megoldások is megújítás alá kerülnek.

Oktatási projekt

Ehhez magas fokú szakmai támogatást nyújt a kormányzat, és az EU is, így számos olyan pályázati lehetőség áll rendelkezésre, amellyel az oktatási projektben érdekelt vállalkozások, vagy közszférában tevékenykedő intézmények igénybe vehetnek.

Ahhoz, hogy mindezek a projektek sikeresek legyenek, elengedhetetlen magának az oktatási ágazatnak a modern, vonzó tartalommal való feltöltése, hogy a munkaerőpiacra belépő új szakemberek megállják a helyüket.

 

Az oktatási projekteknek viszont van egy másik vetülete is, mégpedig az iskola online oktatás, ami másfél éve jelen van az életünkbe. Ebben az értelemben nem csak számítógépekre, hanem szoftverekre, szervezésre, és számos egyéb szolgáltatás beszerzésére is szükség lehet, ami az online oktatást megfelelően támogatja.

Másfél évvel ezelőtt ugyanakkor a koronavírus járvány megmutatta, hogy magára az online oktatásra összességében senki nem volt felkészülve sem mentálisan, sem technikailag, azóta viszont számos olyan beszerzési stratégiát dolgozott ki cégünk is, amellyel támogathattuk a bennünket megkereső üzleteket, érdekelt vállalkozásokat.

Oktatási eszközök beszerzéseAz oktatási projektekhez kapcsolódó stratégiai beszerzések szerteágazóak annak függvényében, hogy milyen jellegű oktatási vállalkozásról beszélünk, kezdve az egyszerűbb tanfolyami stratégiákat követő digitális oktatási eszközöktől, egészen egy komplexebb mezőgazdasági gépkezelő tanfolyam igényéig, folyamatosan változnak. Ehhez a centralizált beszerzési stratégia a legelőnyösebb!

 

Magas szintű tapasztalatunk van a többszintű, centralizált beszerzési tevékenységekkel, átlátjuk és könnyedén menedzseljük a szerteágazó beszerzési folyamatokat is.

 

Várjuk megkeresését, mi átvállaljuk Öntől teljes egészében oktatási projektjéhez a beszerzési feladatokat!

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

 

Keressen bennünket bizalommal!