NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Kereskedelmi eszközök beszerzése
Kereskedelmi eszközök beszerzése

Kereskedelmi eszközök beszerzése

A mai modern vállalkozói szférában, legyen az kis – és középvállalkozás érdemes projektekben gondolkodni. A projekt ugyanis keretet ad, integrálja az azonos feladatokat. A kereskedelmi projektek hasonlóan egy adott szegmensre koncentrálnak, például egy A-Z-ig tartó építőipari beruházás (például egy bevásárlóközpont megépítése) és üzemeltetés, vagy bármilyen kis – és nagyszabású fejlesztés, ami kereskedelmi célt szolgál.

Egy kereskedelmi projekt ugyanakkor szólhat csak beszerzésről, hisz egy nulláról induló beruházáshoz elengedhetetlen a szakmailag megalapozott beszerzési stratégia felállítása, hogy akár alapanyagról, akár indirekt beszerzésről legyen szó, minden tökéletesen működőképes legyen: a megfelelő időpontban történjenek a beszállítások, feldolgozások, és a munkafolyamatok gördülékenyen épüljenek egymásra a projekt megvalósítása során.

Kereskedelmi projekt

Ezért is előnyös, ha vállalkozása projektekben gondolkodik, mert ütemezéseit, vállalásait fel tudja osztani egyszeri, de komplex feladatokra, aminek rögzített kezdési és befejezési időpontja van, ezen belül pedig az egyes alfeladatok és tevékenységek bonyolultáságától függően lehet egyéb határidőket megállapítani.

Az egymásra épülő feladatok és tevékenységek pedig szigorú menedzselést igényelnek.

 

Nem feledkezhetünk el a kereskedelmi projektek esetében a legfontosabb négy tényezőről, ami a sikeresség záloga:

  • idő
  • költség
  • erőforrás
  • minőség

 

Mind a négy tényező esetében akkor beszélhetünk sikerről, ha a beszerzési folyamatot tökéletesítik, ugyanis ez az egyik sarokpontja a teljes projekt sikerének is.

Ez igaz lehet egy nagy építészeti beruházásra, de igaz lehet bármilyen más kereskedelmi projekt megvalósítására is.

A legszörnyűbb, amikor a megfelelő beszerzési útvonalak hiányában alapanyagra vagy indirekt beszerzési eszközökre kell várni, és addig nem haladnak a munkálatok, vagy szolgáltatás hiányában nem indítható el egy ütemezett projekt altevékenység.

Kereskedelmi eszközök beszerzéseCégünk számtalan beszerzést bonyolított már kereskedelmi projektekhez, így a legnagyobb szakértelemmel tudjuk Önnek biztosítani a legideálisabb körülményeket a projekt megvalósítása során.

Széles kapcsolati hálóval rendelkezünk, és az új kapcsolatok felkutatása, valamint az ideális piaci ár megtalálása sem okozott semmilyen gondot.

Magasan képzett szakembereink várják hívását, hogy Ön mihamarabb biztos kezekben tudhassa projektjei beszerzési folyamatait!

Keressen bennünket bátran!

 

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

 

Keressen bennünket bizalommal!