NOGARA & CO KFT. +36 70 253 4229 info@nogara.hu
Back to top

Nogara

  /  Projektek   /  Kulturális-művészeti eszközök beszerzése
Oktatási eszközök beszerzése

Kulturális-művészeti eszközök beszerzése

Gyakran halljuk, hogy a magyar kultúra páratlan az európai kulturális forgatagban, semmihez nem fogható, és semmivel fel nem cserélhető. Épp ezért nem csoda, ha évszaktól függetlenül rengeteg turista kíváncsi kultúránkra és művészeti életünkre. Nem utolsó sorban nemzeti megmaradásunk is sokban függ attól, mennyire ápoljuk kulturális-művészeti értékeinket, hogyan adjuk tovább, milyen módszereket és edukációs folyamatokat integrálunk egy-egy kulturális projektbe.

Büszkén mondhatjuk el, hogy hazánkban nem csak a turisták miatt támogatja a kormányzat a különböző kulturális projekt megvalósításokat, hanem azért is, mert itthon egyre nagyobb az érdeklődés a különféle élményjavak iránt.

Kulturális-művészeti projektek

Az emberek egyre többet áldoznak – mérhető összeget – a kulturális, művészeti szórakozásra, aminek nem utolsó sorban komoly népművelő vonzata van, valamint fontos figyelmet fordítani a közösségi, társadalmi életet mélyítő hatására is.

Ha Ön a kulturális-művészeti iparágban érdekelt, akár non profit, akár forprofit megfontolásból, akkor jó helyen jár, ha tapasztalt és korrekt beszerzési stratégiával szeretné projektjét megvalósítani!

 

A művészeti projektek során a beszerzés folyamata szerteágazó lehet. Ahol pedig mecenatúra jellegű támogatásból kell megvalósítani egy-egy nagyszabású eseményt, vagy egy intézményesített kulturális feladatot kell beüzemelni, ami csak hosszabb távon realizálódik, magas fokú szakértelem szükséges a beszerző csapat részéről.

Nem utolsó sorban nem feledkezhetünk meg a művészetbe és a kultúrába ágyazott projektek kapcsán a közösségi tér optimális kihasználásáról, a projektek során ezzel is számolni kell, így a beszerzési stratégia részét kell képezze.

Kulturális-művészeti projektekMűvészeti és kulturális projektek kapcsán egyszerre beszélhetünk felnőtteket és gyerekeket, óvodásokat, iskolásokat célzó projektekről. A mindkét korosztályt célzó projektek megvalósításához elengedhetetlen a beszerzés során a hozzáértés, a gördülékeny kommunikáció, és a felkészültség.

 

Ugyanakkor EU-s támogatások révén üzleti szemlélettel is érdemes a kulturális iparba beruházni, hisz egyre versenyképesebbek a kreatív, innovatív szemlélettel megvalósított művészeti és kulturális projektek.

 

Cégünk beszerzői kifejezetten örömmel vesznek részt kulturális és művészeti projektekhez szükséges művészeti eszközök beszerzésében, mert részünkről is fontos nemzetünk kulturális életének ébren tartása, művészeti értékeink továbbadása.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bátran, munkatársaink örömmel várják hívását!

 

Kollégáink magas szinten beszélnek több nyelven, értenek a logisztikához, tapasztalatuk van
a komplex feladatok végrehajtásában, rendelési problémák elhárításában továbbá jó
tárgyalási készséggel rendelkeznek. Cégünk ezen készségeiket időszakos tréningekkel is
erősíti.

 

Keressen bennünket bizalommal!